Користувачі Reddit випустили 4,4 млн колекційних аватарів

Учасники соціальної платформи Reddit випустили 4,4 млн одиниць колекційних аватарів на блокчейні Polygon за півроку. Про це свідчать дані Dune Analytics.

Найбільшу кількість аватарів спільнота випустила 3 грудня – майже 255 000. Цей показник побив попередній рекорд, який зафіксували 30 та 31 серпня. Тоді користувачі два дні поспіль випустили понад 200 000 аватарів.

Дані: Dune Analytics.

Графіки демонструють, що власники колекційних аватарів на базі блокчейну переважно зберігають їх. За весь час на маркетплейсах продали близько 40 000 подібних активів.

Графік власників колекційних аватарів. Дані: Dune Analytics.
Кількість проданих одиниць колекційних аватарів. Дані: Dune Analytics.

Соцмережа Reddit представила колекційні аватари в липні 2022 року. Зображення створені різними митцями в мережі Polygon (MATIC), але представники компанії уникають називати їх невзаємозамінними токенами (NFT).

“Ми дуже стараємося не використовувати жодних слів з криптоіндустрії — це просто збиває людей з пантелику. Екосистема така заплутана. Я не можу зрозуміти половини цього”, – зазначив CEO Reddit Стів Хаффман.

Нагадаємо, що популярний мем Woman Yelling at a Cat продали на NFT-аукціоні за 15 ETH. За курсом на момент покупки – це $17 546.

Про тенденції розвитку Web3 та місце NFT в інтернеті нового покоління – читайте в нашому ексклюзиві:

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK