MicroStrategy заробила $46,6 млн завдяки продажу своїх акцій з вересня 2022 року

Компанія з постачання аналітичного ПЗ MicroStrategy відзвітувала про прибуток у $46,6 млн завдяки продажу акцій фірми з вересня 2022 року. Це випливає зі звіту для Комісії з цінних паперів та бірж США.

Згідно з документом, восени представники MicroStrategy підписали договір з інвестбанком Cowen and Company та фірмою з постачання фінансового сервісу BTIG стосовно продажу цінних паперів на суму до $500 млн. Зазначені компанії виступали посередниками.

Станом на 16 лютого 2023 року, підприємству вдалося продати 218 575 акцій класу А.

У звіті зазначається, що отримані кошти MicroStrategy спрямує на корпоративні потреби, зокрема придбання біткоїнів. Окрім того, підприємство планує виділити частину зароблених активів на погашення заборгованості у Silvergate Bank. Компанія оформила кредит на $205 млн у березні 2022 року.

У серпні 2020 року MicroStrategy придбала 21 454 BTC і стала першою публічною компанією на Nasdaq, яка вклала гроші у біткоїн.

Нагадаємо, що станом на кінець грудня на рахунку фірми налічувалося 132 500 BTC. 

Інвестиційна фірма мільярдера Джорджа Сороса Soros Fund Management заявила, що володіє кол-опціонами та пут-опціонами на 50 000 цінних паперів у MicroStrategy.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK