У Helium назвали дату переходу до мережі Solana

Організація Helium Foundation, що стоїть за однойменним проєктом, визначила 27 березня 2023 року датою міграції на блокчейн Solana.

Передбачається, що перехідний період становитиме 24 години. Контролюватиме процес міграції робоча група з представників спільноти.

За рішення про перехід до мережі Solana замість нативного блокчейну першого рівня учасники ком’юніті проголосували у вересні 2022 року.

На думку розробників, міграція допоможе масштабувати Helium, знизити вартість транзакцій та отримати доступ до ончейн-оракулів. Перехід на Solana дозволить команді та спільноті зосередитися на dapps, розширенні мережі, протоколах та утилітах, йдеться в заяві.

Під час міграції більшості власників точок доступу Helium не доведеться робити жодних дій. Тільки в разі використання застосунку Helium Hotspot необхідно перейти на Helium Wallet.

«Після міграції Helium Wallet стане гаманцем, що дозволить вам отримати доступ до всіх ваших токенів Helium та точок доступу на блокчейні Solana. Ваш приватний ключ або секретні слова можна використовувати для доступу до активів», — пояснили розробники.

Нагадаємо, наприцінкі минулого року Емітент стейблкоїну USDC — компанія Circle — анонсувала запуск прив’язаної до євро «стабільної монети» Euro Coin (EUROC) на базі Solana.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK