Глава Equity Management: біткоїн сягне $10 млн на тлі обвалу долара

Долар США рухається до «абсолютного колапсу», який надасть різкий імпульс зростання першій криптовалюті. Про це заявив засновник компанії Equity Management Associates Ларрі Лепард в інтерв’ю Kitco News.

На його думку, обмежена пропозиція у 21 млн монет дасть біткоїну перевагу перед золотом і відіграє важливу роль у його «довгостроковому параболічному зростанні до $10 млн».

«Якщо завтра золото подорожчає до $10 000, ми видобуватимемо його більше. У цьому немає жодних сумнівів, тому що ми знаємо, де воно знаходиться, просто невигідно діставати його з-під землі», — пояснив Лепард.

Бізнесмен упевнений, що цифрове золото залишиться дуже волатильним, а попереду на неї чекають серйозні спади.

«Більшість людей розуміють жарт і усвідомлюють, що фіатна валюта постійно втрачає ціну, і зі зростанням цієї тенденції вони переходитимуть на цифрові активи. […] Вони підуть у біткоїн. Вони куплять золото. Вони оберуть нерухомість. Ніхто не буде настільки безглуздим, щоб купувати облігації в урядів, які довели, що не можуть правильно керувати валютою», — додав глава Equity.

Щодо безпеки технології Лепард вважає, що перша криптовалюта навряд чи зазнає краху. Однак, на думку експерта, влада може спробувати сповільнити зростання вартості цифрового золота, ускладнюючи вхід на крипторинок та оподатковуючи торгівлю.

Раніше CEO Blockstream Адам Бек заявив про потенціал ціни біткоїну сягнути $10 млн.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK