Сторінка токена Metamask зʼявилася на CoinMarketCap

Сторінка з токеном некастодіального криптогаманця Metamask з’явилася на вебсайті криптовалютного агрегатора CoinMarketCap.

Дані: CoinMarketCap.

У мережі подія викликала певні дискусії щодо питання фейковості. Ось реакція представника маркетинг-відділу MetaMask і Consensys під ніком Spencecoin:

Через деякий час після створення сторінки активу команда CoinMarketCap вказала, що таким чином «зарезервувала» сторінку для активу, який ймовірно випустить MetaMask: 

«Ця сторінка є резервом для можливого токена MetaMask, який підтвердили генеральний директор ConsenSys Джозеф Любін і Jacobc (операційний керівник MetaMask). Більше подробиць наразі немає. Остерігайтеся підроблених фішингових сайтів і перевіряйте офіційні ресурси MetaMask для подальших оновлень», — йдеться у повідомленні.

Офіційних заяв команда проєкту або розробники Consensys на момент написання не зробили.

Проте Spencecoin у своєму Twitter зазначив, що Coinmarketcap несе відповідальність за будь-кого, хто втратить гроші через скам-проєкти, які посилатимуться на цю сторінку.

Раніше у MetaMask попередили про неправдиві чутки щодо можливого аірдропу, на який очікує значна частина криптоспільноти.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK