Активність пов’язаного з FTX гаманця викликала побоювання в дампі альткоїнів

Переказ із пов’язаного з FTX гаманця активів на суму ~$10,2 млн спровокував побоювання щодо початку хвилі спустошення його вмісту в рамках процедури банкрутства.

«Понад $1,5 млрд у SOL, SPL-токенах і „загорнутих“ біткоїнах на адресі FTX у Solana переміщуються. Схоже, вони готуються до потенційних розпродажів. Слідкуйте за цим, особливо за ~$200 млн у біткоїнах на Solana», — йдеться в повідомленні Pump House.

Згідно з Arkham Intelligence, з 31 серпня гаманець перевів ~$6,23 млн в ETH і понад $5 млн у FTT (~$1,2 млн), UNI (~$1,8 млн), HXRO (~$1,3 млн), SUSHI (~$550 000) і FRONT (~$260 000).

24 серпня FTX повідомила в суд про плани з «продажу, стейкінгу і хеджування» своїх криптовалют на $3 млрд — для цього біржа найме компанію Galaxy Digital Майка Новограца.

Згідно з планом, платформі дозволять продавати токени на суму не більше ніж $100 млн на тиждень, однак цей ліміт може бути збільшено вдвічі для кожного окремого активу. Обмеження призначені для скорочення впливу угод.

Юристи біржі також подали окреме клопотання про реалізацію біткоїнів і Ethereum.

Суд розгляне звернення 13 вересня.

31 липня в FTX представили план перезапуску офшорної біржі з доступом для користувачів за межами США. Пізніше комітет кредиторів компанії розкритикував ідею керівництва.

Нагадаємо, у червні поточна команда менеджерів платформи заявила, що повернула ліквідні активи на суму близько $7 млрд.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version