Amber Group залучила $300 млн фінансування

Криптовалютна платформа Amber Group отримала інвестиції на суму $300 млн у межах раунду фінансування Серії C. Його очолила венчурна компанія Fenbushi Capital US.

Представники Amber заявили, що отримані кошти спрямують на покриття «істотних проблем», які спричинив крах криптовалютної біржі FTX. 

Amber Group зберігала на рахунках криптобіржі близько 10% торгового капіталу. За інформацією Bloomberg, залучені інвестиції компанія спрямує на виплати постраждалим клієнтам.

«Ми зосередимося на тому, щоб надавати нашим клієнтам першокласний сервіс […] Ми скоротимо наші зусилля у розвитку несуттєвих бізнес-напрямків. На жаль, ми також вимушені попрощатися з деякими чудовими колегами», – зазначили в компанії.

За даними ЗМІ, представники платформи Amber планує скоротити 40% співробітників і вже скасувала річні бонуси для тих, хто залишився на тлі так званої криптозими.

Нагадаємо, що у травні 2022 року фірма розпочала перемовини з інвесторами щодо $100 млн для фінансування Серії B. Станом на грудень їй вдалося залучити лише половину – $50 млн.

Через кризу в криптоіндустрії компанії проводять масові скорочення. Криптовалютна біржа Kraken залишила без роботи понад 1000 людей (30% персоналу), а біткоїн-біржа Swyftx звільнила 90 співробітників.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK