Binance Labs відібрала чотири стартапи для фінансування

Венчурний підрозділ криптобіржі Binance вибрав чотири проєкти — Astherus, Cycle Network, Dill і EigenExplorer — для сьомого сезону інкубаційної програми.

Згідно із заявою, Astherus є «центром ліквідності» для стейкінг-активів, на кшталт LST і LRT.

Екосистема проєкту складається з трьох компонентів: DEX AstherEX, платформи для пасивного заробітку AstherEarn і L1-блокчейна AstherLayer на базі Cosmos SDK. Рішення підтримує мережі Ethereum і BNB Chain.

Cycle Network — «універсальна, безпечна абстракція ланцюга, що перевіряється», яка пропонує агрегований протокол ліквідності, що не вимагає мостів, для всіх рівнів і сумісності, включно з L1, L2, EVM і не-EVM.

Dill представляє «найбільш масштабовану» мережу доступності даних в Ethereum, повністю сумісну з дорожньою картою Danksharding. У документації проєкту сказано, що протокол підтримує «мільйони валідаторів», а також має функцію стейкінга і рестейкінга біткоїна.

EigenExplorer є першим нативним DeFi-протоколом від EigenLayer. Проєкт пропонує API для швидкого і конфіденційного відстеження даних в екосистемі рестейкінгу. Рішення безплатне і відкрите для загального доступу.

Нагадаємо, для шостого сезону інкубаційної програми Binance Labs обрала 12 стартапів. До списку потрапили проєкти з різних категорій, включно з блокчейн-інфраструктурою, DeFi, ШІ, Web3, GameFi та ШІ.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version