Bitget додала до лістингу токени п’яти ШІ-проєктів

Криптовалютна біржа Bitget провела лістинг SingularityNET (AGIX), Image Generation AI (IMGNAI), Artificial Liquid Intelligence (ALI), Oraichain (ORAI) та Future AI (AI). Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

Торги у парах до Tether (USDT) на спотових ринках стартували 8 лютого. Клієнти Bitget отримали доступ до токенів п’яти проєктів, які використовують штучний інтелект:

  • SingularityNET — блокчейн-платформа для створення та монетизації додатків;
  • Image Generation AI — генератор картинок у стилі аніме з підтримкою Telegram-бота;
  • Artificial Liquid Intelligence — розробник системи CharacterGPT, що генерує 3D-моделі на основі текстового опису;
  • Oraichain — блокчейн на базі CosmosSDK, який використовує дані ШІ-оракулів;
  • Future AI — розробник однойменного протоколу на базі ШІ, що інтегрує інструменти для аналізу ризиків та управління смартконтрактами в криптогаманці. Компанія також розробляє Telegram-бота, який відповідає на запитання за допомогою моделі мови GPT-3 та нейронної мережі DALL-E.

Крім того, Bitget додала підтримку Dopex (DPX), PlutusDAO (PLS), Jones DAO (JONES), Bitgert (BRISE), а також проєктів екосистеми Arbirtum — ArbInu (ARBINU), Radiant Capital (RDNT), Camelot Token (GRAIL), Zyberswap (ZYB).

Bitget — криптовалютна біржа для спотової та ф’ючерсної торгівлі, яка підтримує P2P- та OTC-угоди, копітрейдинг та пасивний заробіток на продуктах Bitget Earn. Майданчик розвиває сервіс автоматичної торгівлі «Маркет стратегій» та платформу для публікації торгових ідей Bitget Insights.

Раніше агентство Boston Consulting Group включило Bitget до трійки лідерів за обсягами торгівлі криптодеривативами за 2022 рік.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK