BTC Digital купила 220 біткоїн-майнерів майже за $969 000

Компанія BTC Digital (раніше Meten Holding), що котирується на Nasdaq, оголосила про купівлю 220 ASIC-майнерів моделі Antminer S19j Pro.

Угоду оплачено акціями на суму $968 800. Очікується, що пристрої доставлять і введуть в експлуатацію до кінця листопада.

З огляду на нові машини, парк фірми становитиме 2174 одиниці із загальним хешрейтом 230 PH/s.

“Компанія має намір продовжувати розвивати свій криптовалютний бізнес за рахунок придбання більшої кількості пристроїв для майнінгу. Компанія вважає, що експлуатація зростаючої кількості машин допоможе забезпечити фінансову стабільність і довгострокове зростання”, – йдеться в заяві.

У серпні Meten Holding повідомила про зміну назви на BTC Digital. 29 вересня на Nasdaq почали торгуватися акції під тикером BTCT замість METX.

У липні компанія оголосила про купівлю 200 ASIC-майнерів моделі Antminer S19j Pro на суму $880 000. Пристрої повинні були доставити і підключити до кінця того ж місяця.

Нагадаємо, аналітики JPMorgan назвали майбутній халвінг у мережі біткоїна вирішальним випробуванням для майнерів через зниження винагороди за блок і зростання витрат.

Наприкінці жовтня складність видобутку першої криптовалюти внаслідок чергового перерахунку оновила історичний максимум на позначці 62,4 T.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK