Bybit Web3 представляє: майстер-клас з екосистеми Ethereum та роздача подарунків від YieldNest

Bybit, одна з трьох найбільших за обсягом криптовалютних бірж у світі, провела свій перший в історії майстер-клас з Ethereum (ETH). Під час безкоштовного ефіру спікери продемонстрували здатність ETH стимулювати зростання ринку криптовалют на наступному буллрані. Майстер-клас був призначений як для досвідчених криптоінвесторів, так і для новачків, які змогли побачити можливості децентралізованих фінансів та Bybit Web3 для збільшення позицій в ETH.

Майстер-клас з ETH відбувся о 6:00 UTC 28 червня 2024 року. В ефірі взяли участь експерти, які навчали глядачів управлінню портфелями та пошуку нових способів збільшення активів в ETH. Майстер-клас став неоціненним ресурсом для всіх, хто хоче поглибити своє розуміння децентралізованих фінансів (DeFi) та екосистеми Ethereum, а також отримати вигоду з її висхідного потенціалу за допомогою Bybit Web3.

Спікери:

  • Сем Каземян, засновник Frax Finance
  • Део Брендс, співзасновник YieldNest
  • Емілі Бао, євангеліст Bybit Web3
  • Cryptos Cobra, засновник Cryptos Cobra

Ведучий — Натан Томпсон, провідний технічний письменник Bybit.

Учасники також мають змогу зареєструватися, взяти участь в опитуванні Ethereum і отримати частину з 36 000 000 токенів PEPE. Промоакція триватиме з 8:00 UTC 21 червня 2024 року до 23:59 UTC 5 липня 2024 року.

До розіграшу призів приєднався учасник ефіру YieldNest. Він запропонував глядачам три ексклюзивних NFT YieldNest, які зазвичай надаються лише користувачам з рестейкінгом 5 і більше ETH на YieldNest. Ці NFT дають 15%-ний приріст в екосистемі YieldNest.

Про ефір:

📅 Ефір вже доступний!

📺 Посилання: дивитися запис ефіру

Приєднуйтеся до перегляду запису, дізнавайтеся нове і впевнено орієнтуйтеся в динамічному ландшафті Ethereum.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK