CEO Binance прокоментував можливі обмеження росіян біржею через санкції

Санкції проти РФ через її вторгнення в Україну створили «складну ситуацію» для Binance щодо роботи з російськими користувачами. Про це заявив глава компанії Чанпен Чжао, пише CoinDesk.

“Ми проти воєнної диктатури, але ми не проти населення. Проте наша компанія має ліцензії в багатьох різних місцях і ми повинні дотримуватися правил”, — сказав він.

На питання, чи буде Binance блокувати користувачів з РФ, як це вже зробили багато інших криптовалютних платформ, Чжао заявив, що він поки не має остаточної відповіді.

Він зазначив, що ліцензовані компанії Binance в Європі точно не зможуть обслуговувати громадян Росії, проте щодо інших юрисдикцій однозначного рішення ще немає:

“Ми спілкуємося з регуляторами щодо того, чи можна нам обслуговувати російських користувачів. Ми чекаємо рекомендацій експертів. Це складна ситуація».

Нагадаємо, в жовтні ЄС затвердив черговий пакет санкцій, який містив заборону на обслуговування рахунків громадян РФ незалежно від суми активів. 

Про обмеження для росіян вже оголосили Blockchain.com, LocalBitcoins, Dapper Labs та Kraken. Про готовність підтримати санкції також заявили в Coinbase, Crypto.com та BitMEX.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK