Чанпен Чжао заявив про нерозуміння мем-коїнів

Глава криптовалютної біржі Binance Чанпен Чжао (CZ) під AMA-сесії у Twitter Spaces заявив, що «ніколи не розумів мем-токени».

Якщо монета має багато власників і вона викликає інтерес, то Binance з великою ймовірністю залістить її, зазначив Чжао.

«Ми частково розглядаємо активи з погляду користувача. Але я не беру участі в процесі розміщення особисто, я зайнятий іншими справами. […] Ми залістили SHIB, і насправді це одна з монет з найбільшим обсягом торгів на платформі », — сказав він.

CEO біржі також додав, що не розуміється на невзаємозамінних токенах і ніколи їх не купував. Однак він «вірить у технологію NFT» і намагається розвивати її на своїй платформі.

Окрім того, CZ прокоментував ситуацію із First Republic Bank. На його думку, успіх чи невдачі банків не мають нічого спільного з криптовалютами.

«З точки зору криптоспільноти ми не повинні покладатися на промахи інших заради власної вигоди. […] Чим успішніші банки, тим краще для цифрових активів, тому що здорова економіка приносить більше грошей та цінності», — пояснив глава Binance.

Чжао вказав, що компанія намагається докладати більше зусиль щодо розвитку в дружніх до криптовалют країнах і менше там, де жорсткіше регулювання.

Нагадаємо, Bloomberg включив CEO Binance до списку фінансових титанів з оцінкою статків у $28,2 млрд.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK