CoinDesk звільнила 45% співробітників перед продажем компанії

Криптовалютна медіаплатформа CoinDesk скоротила 45% редакційного персоналу, оскільки її материнська компанія Digital Currency Group (DCG) планує продати проєкт. Про це повідомляє The Block.

«Це був необхідний крок, щоб забезпечити фінансове благополуччя бізнесу і поставити нас на шлях закриття угоди з продажу CoinDesk Inc», — додав глава компанії Кевін Уорт.

Платформа була заснована у 2013 році. За даними інсайдерів, звільнення торкнулися близько 20 осіб.

Найближчим часом керівництво проведе нараду, щоб обговорити ситуацію, що склалася.

Раніше WSJ повідомляли про підготовку продажу CoinDesk при оцінці в $125 млн. Група інвесторів, яку очолюють Метью Рожак з Tally Capital і Пітер Вессенес з Capital 6, перебуває на завершальній стадії переговорів.

У січні журналісти розповіли, що DCG розглядає можливість продажу частини або 100% медіаплатформи, яка стала частиною холдингу у 2016 році після покупки за $500 000-600 000.

Потенційна угода може пом’якшити непросте становище Digital Currency Group. 22 травня холдинг прострочив платіж у розмірі $630 млн у рамках компенсації користувачам Gemini Earn.

Нагадаємо, за минулий рік зайнятість у криптовалютному секторі скоротилася на 10% — з 210 000 до 190 000 співробітників.

Про звільнення оголосили Robinhood, Dapper Labs, Polygon, Magic Eden, Protocol Labs, Bittrex, Luno, Blockchain.com, Huobi, Bybit, STEPN, TrueLayer та інші.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK