Cudos має намір стати четвертим учасником альянсу ASI

19-24 вересня спільнота проголосує за приєднання постачальника децентралізованих хмарних обчислень Cudos до альянсу Artificial Superintelligence (ASI). Про це пише Cointelegraph із посиланням на отриманий пресреліз.

У разі схвалення інтеграція включатиме злиття токенів Cudos і FET.

Наприкінці березня три орієнтованих на ШІ блокчейн-проєкти — SingularityNet, Fetch.ai та Ocean Protocol — повідомили про створення альянсу для розробки децентралізованої ШІ-інфраструктури.

У квітні вони отримали схвалення спільнот на конвертацію токенів у єдину монету ASI. Поки використовується FET, але група проєктів продовжує роботу над переходом. Прогрес очікується в найближчі місяці, зазначив CEO Fetch.ai Хумаюн Шейх.

Приєднання четвертого учасника «додасть обчислювальні ресурси та корисність ASI», наголосив CEO Cudos Метт Гокінс.

Згідно з пресрелізом, розширення альянсу спрямоване на збільшення його обчислювальної потужності, зниження залежності від централізованих постачальників і створення децентралізованої хмарної інфраструктури.

Шейх зазначив, що децентралізовані операції кращі, тому що «забезпечують більшу масштабованість, стійкість, безпеку».

«Розподіл ресурсів по всьому світу знижує залежність від одного постачальника, сприяючи інноваціям і демократизуючи доступ до ШІ-технологій для широкого кола користувачів», — зазначив він.

Нагадаємо, у липні розробники ШІ-платформи SingularityNET і мережі для зберігання даних Filecoin оголосили про партнерство для об’єднання двох галузей — штучного інтелекту і DePIN — зі збереженням децентралізації, етики нейромереж і правдивість інформації.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK