Дональд Трамп заробив $298 000 на NFT

Екс-президент США Дональд Трамп розкрив інформацію про володіння від $250 000 до $500 000 цифровими активами. Такі дані містяться в звіті для Управління питань етики при уряді США.

Згаданий у документі Ethereum-гаманець можливо пов’язаний з випущеними від його імені NFT-колекціями — Trump Digital Trading Cards. 

Перша серія карток принесла колишньому президентові США від $100 001 до $1 млн.

Незамінювані токени з другої серії були розпродані лише за десять хвилин, принесши прибуток від $500 000 до $1 000 000. Стартова ціна кожного активу становила $99.

Згідно з наданою у звіті інформацією, Трамп заробив $298 000 у вигляді ліцензійних внесків від ініціативи. Його гаманець належить CIC Digital — тій самій компанії, через яку він отримував комісії.

Нагадаємо, Трамп вперше висловився про біткоїн в липні 2019 року. Тоді він заявив, що вартість активу надзвичайно волатильна і взагалі нічим не підкріплена.

Бувший радник екс-президента з національної безпеки Джон Болтон у мемуарах написав, що Трамп ще в травні 2018 року говорив про свою неприхильність до криптовалюти.

Пізніше колишній голова держави відзначив, що біткоін “виглядає як афера, конкуруюча з доларом”, а інвестиції в нього назвав “очікуваною катастрофою”. 

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version