Ексглава BitMEX подав на біржу до суду

Олександр Гептнер, колишній генеральний директор BitMEX, подав позов проти криптовалютної біржі через незаконне розірвання та порушення угоди. Про це пише The Block.

Він стверджує, що компанія спеціально ініціювала внутрішнє розслідування проти нього та звільнила його, не сплативши частину зарплати та бонусів. Гептнер вважає, що BitMEX заборгувала йому $3,4 млн та компенсацію судових збитків.

Внутрішнє розслідування біржі стосувалося переїзду Гептнера з Гонконгу до Сінгапуру, а згодом — до Німеччини. У BitMEX вважають, що він незаконно привласнив кошти компанії для фінансування цих поїздок.

За результатами розслідування Гептнера звільнили через “привласнення приблизно $230 000”. Адвокати ексголови стверджують, що плани його переїздів узгоджувалися.

Представники біржі зазначили, що поки не можуть коментувати справу, оскільки вона знаходиться на розгляді суду.

Позов подано у Сінгапурі проти місцевого відділення HDR Global Ltd, що стоїть за BitMEX. Перше слухання призначено на 25 січня.

Нагадаємо, у листопаді стало відомо, що BitMEX скоротила 30% співробітників та відмовилася від розширення бізнесу на тлі затяжної криптозими.

Стежте за ForkLog UA у Twitter та Facebook.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK