Експерт спрогнозував консолідацію біткоїна перед виходом на новий ATH

Поки підтримка $65 300 залишається в силі, можна розраховувати на завершення відкату. Для повернення на траєкторію зростання бикам необхідно відновити контроль над позначкою $69 000, згідно з аналітиком під псевдонімом CryptoJelleNL.

Представлений фахівцем сценарій передбачає консолідацію на поточних рівнях протягом найближчих днів з подальшим проривом її верхньої межі.

Аналогічний графік представив трейдер BobLoukas. Експерт відзначив оформлення 20 березня мінімумів на денному таймфреймі “на силі ФРС“. Для виходу з консолідації вгору необхідне закриття вище $70 000, додав він.

Схожої думки дотримуються в Swissblock. Аналітики заявили про завершення відкату біткоїна після досягнення цільової зони в $58 000-59 000.

“Вищі рівні попереду”, – прокоментували вони.

На думку фахівців, на наступному етапі бичачого ринку “добре проявлять” себе альткоїни та акції біткоїн-майнерів.

У контексті останніх подій користувач Reddit під ніком u/skogsraw поділився розрахунками, згідно з якими продаж 5% монет за часів “крайньої жадібності” Криптовалютного індексу страху і жадібності дає вищу рентабельність інвестицій, ніж простий ходлінг. Висновок актуальний для стратегії усереднення доларової вартості.

Класичний підхід передбачав купівлю u/skogsraw біткоїнів на $100 один раз на тиждень, починаючи з 17 березня 2018 до 9 вересня 2023 року, що принесло ROI в розмірі 124,8%.

Модифікований підхід із купівлею монет на $150 під час “екстремального страху”, на $100 – за умови “страху”, на $75 – за умови “нейтрального значення”, на $50 – за умови “жадібності” і на $25 – за умови “крайньої жадібності”. ROI в цьому випадку склав 140,1%.

Третя стратегія була такою ж, за винятком того, що вона продавала б 5% від накопичених біткоїнів щотижня, якби перебувала в зоні “крайньої жадібності”. Це виявилася найприбутковішою стратегією з ROI у 184,2%.

Для тестування автор вибрав період з 17 березня 2018 до 9 вересня 2023 року, який охопив два основних ведмежих ринки і один бичачий. Ентузіаст не взяв до уваги комісії, що досягають піку за часів “крайньої жадібності”.

У березні криптовалютний індекс страху і жадібності досяг позначок лютого 2021 року.

Нагадаємо, аналітики Bernstein визнали корекцію до відміток у районі $63 000 хорошою можливістю купівлі “на низах” перед халвінгом. Надалі експерти переглянули прогноз щодо біткоїна – з $80 000 до $90 000 до кінця року.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK