Експерт виявив фіксацію $5 млрд прибутку біткоїн-спекулянтами

Цифрове золото зіткнулося з хвилею фіксації прибутку в розмірі $5 млрд, що можна порівняти з показниками в період підкорення ATH поблизу $69 000. Такі оцінки навів аналітик Джеймс Ван Стратен.

Зазначене фахівцем значення відповідає вираженому в доларах обсягу монет, відправлених з гаманців на біржі в період з 1 по 4 грудня.

До розрахунку потрапили спекулятивно налаштовані учасники ринку. До них належать ті, хто утримує монети менше 155 днів. Їхня активність сприяла формуванню дна цього року, нагадав Ван Стратен.

“До 1 грудня ціна досягла $38 000. Цей рубіж призвів до найзначнішої з листопада 2021 року реалізації прибутку короткостроковими власниками”, – пояснив фахівець.

Засновник інформаційного ресурсу LookIntoBitcoin Філіп Свіфт виділив коефіцієнти Фібоначчі, які були характерні для попередніх бичачих ринків.

“Метрики виступали як опір на ранніх бичачих ринках. x1.6 (зелена лінія) наразі становить $43 739 і продовжує зростати”, – вказав він.

Фахівець пояснив, що вищі рівні “успішно визначили кожен максимум циклу”.

Фахівці IntoTheBlock відзначили непохитність ходлерів, які не вийшли з позицій після подолання психологічної позначки $40 000. За розрахунками аналітиків, довгострокові інвестори з початку листопада збільшили вкладення на 360 000 BTC, до 13,8 млн BTC.

Нагадаємо, цифрове золото подорожчає до $63 140 до квітня 2024 року і до $125 000, спрогнозували в Matrixport.

Раніше CEO Blockstream Адам Бек спрогнозував біткоїн по $100 000 у найближчі місяці.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK