Експерти відзначили потенціал зростання біткоїна до $40 000

На денному графіку біткоїна після виходу ціною вгору з бичачого “вимпела” утворився сигнал продовження зростання з орієнтиром у $40 100. Таку технічну картину представив трейдер під ніком Titan of Crypto.

Фахівець вказав на пробій вгору діапазону внутрішнього бару. Цьому передував подвійний прорив на тижневому таймфреймі.

Засновник MN Trading Міхаель ван де Поппе нагадав про відсутність підвищення ФРС ключової ставки на засіданні 1 листопада. Він висловив упевненість, що монетарна влада завершила цикл посилення політики, що може позитивно позначитися на ризикових активах, включно з першою криптовалютою.

Позитивним поглядом на подальший розвиток подій поділився CEO Pantera Capital Ден Морхед. Він прокоментував позитивне закриття жовтня.

“Біткоїн має 14-річну тенденцію зростання в середньому на 145% на рік. Мій загальний прогноз – актив знову підтвердить ці темпи nf буде більш ніж подвоюватися щороку”, – вказав експерт.

Аналітик Марк Каллен попередив, що подібні прогнози не втратять своєї актуальності в разі, якщо бики після пробою підтвердять $35 000 в ролі підтримки.

“Тепер, коли діапазон подолано [вгору], все трохи простіше. Або утримуйте [рівень] і продовжуйте зростаючий рух, або зламайтеся. [В останньому випадку] ми можемо втратити висхідний тренд у короткостроковій перспективі. Немає причин бути ведмежим доти, доки біткоїн не закриє чотиригодинну свічку нижче $35 000. Повернутися до тестування – це прекрасно і можливість BTFD”, – вказав він.

Потенційною платформою для відновлення підйому може стати зона навколо $34 600, на думку аналітика і трейдера під ніком CredibleCrypto.

“Зіткнення шортів із бідами, що чекають на них, на підтримці зазвичай є “рецептом” для сквізу/повернення до зростання”, – вказав фахівець.

Нагадаємо, великі учасники ринку біткоїн-опціонів зацікавлені в пробої ціною рівня в $36 000, що може спровокувати нову хвилю ліквідацій.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK