Ентоні Скарамуччі зробив обнадійливий прогноз щодо біткоїну 

Засновник SkyBridge Capital Ентоні Скарамуччі очікує, що ФРС призупинить кампанію з підвищення базової ставки до досягнення цільового показника інфляції 2%. Це призведе до ралі високоризикових активів на кшталт біткоїну, заявив інвестор в інтерв’ю Bloomberg.

«Я справді вважаю, що ФРС оголосить перемогу за рівня 4–5% інфляції. Якщо я правий, ринки відновляться. У криптовалютах буде багато ліквідацій шортів і відбудеться відродження ризикових активів», — сказав Скарамуччі.

Портфель фонду SkyBridge Multi-Advisor Hedge Fund Portfolios Series G приблизно на 10% складається з позицій у біткоїні. За словами Скарамуччі, навіть у разі зростання криптовалюти компанія не має наміру збільшувати цю частку, а скоріше готова «масштабуватися на інші речі».

У вересні 2022 року інвестиційний підрозділ FTX придбав 30% акцій SkyBridge. Інвестиції на $45 млн компанія використала для придбання токенів FTT, які згодом реалізувала зі збитком у $9,6 млн.

«Я це не приховую. Я впевнений, для людей, які вірять у капіталізм та розуміють пов’язані з ним ризики, важливо зрозуміти, що сталося. Я не буду в майбутньому ризикувати менше через те, що обпікся на Семі [Бенкмані-Фріді]», — підкреслив Скарамуччі.

На його думку, «крайній песимізм» стосовно криптовалют, який продемонстрували світові лідери на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, є «надзвичайно оптимістичним» сигналом для інвесторів у цифрові активи.

За очікуваннями аналітиків, центробанк 1 лютого підвищить ставки ще на 25 базисних пунктів. Інструмент FedWatch від CME Group вказує на 99,8% ймовірності досягнення показником рівнів 4,5–4,75%.

Нагадаємо, нещодавно індекс страху та жадібності сягнув нейтрального показника вперше за 9 місяців.

Пропонуємо прочитати наш матеріал щодо можливого ралі біткоїну у 2023 році:

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK