Hackathon та топменеджери з Solana Ecosystem в Україні — що готує українська Solana спільнота Kumeka Team до Ukrainian Blockchain Week

Розвиток та поширення Web3 в Україні є однією з головних цілей локальних Web3 спільнот, адже це перспективний канал для творчої та бізнес реалізації. Україна займає пʼяте місце у світі за використанням криптовалют за результатами дослідження “World Crypto Adoption Index 2023”.

Kumeka Team — українська спільнота Solana — запрошує всіх Web3 ентузіастів доєднатися до цікавих та корисних активностей найближчим часом. Однією з головних подій стане перший український хакатон Solana, який відбудеться в рамках Ukrainian Blockchain Week 2024.

KUMEKATHON! — хакатон із загальним фінансуванням до $200 000

Хакатон, який організовує Kumeka Team за підтримки Solana Foundation, відбудеться з 14 по 20 червня. Це чудова нагода для Web3 ентузіастів, розробників та стартапів показати свої ідеї та проєкти на великій сцені.

Реєстрація та подання проєктів відбуватиметься за допомогою платформи Pitchtalk. Участь можлива в онлайн форматі з будь-якого місця у світі, а також у Києві буде діяти постійна локація в коворкінгу “BeeWorking” для учасників KUMEKATHON! Адреса коворкінгу: вулиця Борисоглібська, 15-Б.

Формат хакатону передбачає створення проривних Web3 стартапів, які оцінять українська та світова Web3 спільнота. Учасники змагатимуться за фінансування до $200 000, що включає призові нагороди, гранти та початкове фінансування. Найкращі проєкти матимуть можливість презентувати себе великій аудиторії на UBW’2024 та представникам Solana Foundation, зокрема запрошеному гостю — Executive Director Solana Foundation Дену Альберту.

Деталі про хакатон можна знайти на офіційному сайті.

Ukrainian Solana Bootcamp та KUMEKATHON!

Студенти Ukrainian Solana Bootcamp також зможуть взяти участь у хакатоні. Kumeka Team запустила інтенсивну навчальну програму з основ криптографії та програмування на Solana, яку проводять інженери з провідних блокчейн компаній. Серед випускників Bootcamp розіграють чудові призи, такі як ноутбук MacBook Air та квитки на головну конференцію Ukrainian Blockchain Week 2024.

Solana KUMEKATHON! Meetup

Вже втретє спільнота Kumeka Team збереться на великій сцені у Києві, щоб обговорити розвиток українського Web3. Спеціальний гість, цікаві новини, приємний відпочинок та нетворкінг — все це чекає на учасників. Фіналісти хакатону та найкращі українські команди в екосистемі Solana поділяться своїм досвідом розвитку в Web3.

Solana KUMEKATHON! Meetup відбудеться 21 червня 2024 року. Вхід безплатний за попередньою реєстрацією: реєстрація.

Solana топменеджери у Києві

Kumeka Team готує величезний сюрприз до UBW’24 — запрошені C-level менеджери з Solana, включно з Executive Director Solana Foundation Деном Альбертом, особисто приїдуть до Києва. Це унікальна можливість почути та побачити представників Solana Ecosystem в Україні, а також поставити їм всі питання про Solana.

Також Kumeka Team організує pitch сесію — найкращі проєкти з KUMEKATHON! будуть презентувати свої продукти та ідеї топменеджерам з Solana Foundation.

Реєстрація та соцмережі

Не пропустіть можливість стати частиною значної події та внести свій внесок у розвиток Web3 в Україні. Реєструйтеся на Pitchtalk та приєднуйтеся до KUMEKATHON!.

Соцмережі Kumeka Team: Discord, Telegram, Twitter.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK