Керівник Intuit Алекс Крісс стане новим CEO PayPal

Платіжний гігант PayPal призначив топменеджера Intuit Алекса Крісса на посаду президента і CEO компанії.

“Він досвідчений і дуже успішний бізнес-лідер, що володіє багатим набором навичок у сфері технологій і продуктів. З січня 2019 року він обіймав посаду виконавчого віцепрезидента і генерального директора групи малого бізнесу і самозайнятих компаній Intuit, відповідаючи за більш ніж половину доходів фірми”, — представили нового керівника в PayPal.

Крісс змінить Дена Шульмана з 27 вересня. Згідно з пресрелізом, рада директорів шукала відповідного кандидата протягом кількох місяців. 

Представники платіжної компанії зазначили, що за 19 років роботи в Intuit Крісс збільшив кількість клієнтів і виторг на 20% і 23% відповідно. У 2021 році він керував угодою з купівлі організації Mailchimp за $12 млрд.

“PayPal – видатна компанія, що відіграє вирішальну роль у житті споживачів і продавців у всьому світі. Я пишаюся тим, що прийняв естафетну паличку від Дена, і дуже радий можливості працювати з талановитою і відданою командою”, — підкреслив Алекс Крісс.

Зі свого боку Шульман залишиться в раді директорів PayPal до наступних щорічних зборів акціонерів у травні 2024 року.

7 серпня компанія оголосила про запуск прив’язаного до долара США стейблкоїна PYUSD на базі Ethereum. Емітентом монети виступила інфраструктурна блокчейн-компанія Paxos.

Актив викликав суперечливу реакцію учасників криптоспільноти. Одні вважають, що PYUSD сприяє масовому прийняттю цифрових активів, інші вказали на ризики централізації. 

Нагадаємо, PayPal анонсувала запуск криптохаба для обраних користувачів. Це буде сервіс зі зберігання та взаємодії з цифровими активами на акаунті платформи.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version