Клієнти PayPal зберігають криптовалюти на $943 млн

Міжнародна система електронних платежів PayPal заявила про зберігання криптовалют клієнтів на суму $943 млн станом на кінець березня через стороннього кастодіана. Це випливає зі звіту компанії Комісії з цінних паперів і бірж США.

З цих активів клієнти PayPal зберігають $499 млн у біткоїні, $362 млн — у Ethereum, ще $82 млн — у інших активах (Bitcoin Cash і Litecoin).

У компанії зазначили, що залучають “треті сторони, які є ліцензованими трастовими компаніями, для надання певних депозитарних послуг, включаючи зберігання інформації про криптографічні ключі наших клієнтів”, забезпечення безпеки і захисту активів від втрати або крадіжки:

“Сторонній кастодіан зберігає криптоактиви на депозитарному рахунку на ім’я PayPal в інтересах клієнтів PayPal […] Станом на 31 березня 2023 року ми користуємося послугами одного стороннього кастодіана”.

Нагадаємо, у грудні компанія ConsenSys оголосила про партнерство з PayPal, надавши можливість користувачам MetaMask купувати Ethereum у застосунку через платіжну систему. 

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK