Команда DeFiLlama провела форк на тлі внутрішніх суперечок серед членів проєкту

Розробник агрегатора даних про децентралізовані фінанси DeFiLlama (DL), відомий як 0xngmi, заявив про проведення форку платформи, внаслідок якого з’явилась інша версія проєкту під назвою Lama.Fi.

Апдейт:

Команда DeFiLlama заявила, що випуск токена наразі не планується. Представники платформи вибачилася за вчорашні події, які відбулися через «непорозуміння всередині колективу. Всі аірдропи обговорюватимуться зі спільнотою, зазначили у проєкті.

За його словами, члени команди DeFiLlama розійшлися у думках стосовно створення токену проєкту, а конфлікт призвів до започаткування Lama.Fi.

«Людина, яка контролює Twitter-акаунт DL та домен сайту вирішила запустити токен попри те, що всі в команді виступили проти цього […] Тому ми вирішили створити новий проєкт», — написав 0xngmi.

Імовірно, мова йде про співзасновника DL — 0xLlam4.

Один з учасників DeFiLlama з нікнеймом Tendeeno стверджує, що саме 0xLlam4, наполягав на створенні токену через те, що сайт не приносить іншого прибутку.

Як зауважив Tendeeno, команда DL не підтримала таку ініціативу, оскільки проєкт не є протоколом і монета «не матиме цінності».

«Якщо токен запустять, це вплине на репутацію DL і знищить все, над чим команда працювала стільки років», — поділився своєю думкою користувач.

Водночас 0xLlam4 повідомив Decrypt, що намагається знайти рішення, яке найкращим чином відобразиться на спільноті:

«Ми сподіваємося розв’язати проблему за закритими дверима. Найголовніше — зберегти DeFiLlama».

Раніше про створення власного токену оголосила команда L2-мережі Arbitrum. Представники проєкту анонсували проведення аірдропу 23 березня 2023 року.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK