Користувачі криптогаманців Cardano отримають доступ до dapps на базі Ethereum

Спізасновник мережі L2-рішення Milkomeda Себастьян Гіллємот заявив, що незабаром користувачі криптовалютних гаманців на базі Cardano отримають доступ до контрактів EVM.

“Наступного місяця Cardano буде серед найкращих EVM-чейнів. Milkomeda запустить функцію, яка дозволяє будь-якому юзеру мережі Cardano користуватися EVM-контрактами напряму через будь-який гаманець ADA”, — написав Гіллємот.

Крім того, він зазначив, що Milkomeda працює над впровадженням нагород за стейкінг для клієнтів EVM та творців смартконтрактів.

За словами CEO, у разі створення продуктів на базі Milkomeda розробники отримуватимуть кошти кожні п’ять днів автоматично.

EVM — віртуальне обчислювальне середовище, яке відповідає за виконання алгоритмів у мережі Ethereum і всередині цієї екосистеми використовується мова програмування Solidity. Отже, нововведення команди Milkomeda дозволяє розробникам Ethereum створювати dapps з використанням коду Solidity у Cardano.

Раніше команди COTI та Input Output Global оголосили про створення стейблкоїну Djed на базі Cardano. Монета забезпечена на понад 400% криптовалютою ADA, за словами представників проєкту.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK