Криптовалютна біржа Kraken отримала ліцензію в Ірландії

Біткоїн-біржа Kraken, що базується в США, зареєструвала дочірню компанію Payward Europe Solutions в Центробанку Ірландії як постачальник послуг у сфері віртуальних активів (VASP).

Передбачається, що у квітні відбудеться остаточне голосування щодо законопроєкту про регулювання криптовалют у Євросоюзі — MiCA.

У разі прийняття правила вимагатимуть від компаній, які працюють як постачальники послуг криптоактивів (CASP), отримати реєстрацію в одному з 27 уповноважених відомств ЄС.

Kraken завдяки «дочці» стала лише третьою американською криптоплатформою зі схваленням на роботу в країнах ЄС. Біржі Gemini та Coinbase авторизувалися як VASP у липні та грудні 2022 року відповідно.

«Реєстрація Kraken в Ірландії демонструє нашим клієнтам і регуляторам, що компанія дотримується європейських стандартів боротьби з відмиванням грошей і комплаєнсу», — йдеться в заяві.

Нагадаємо, у лютому стало відомо, що Кракен врегулювала претензії з боку SEC. Компанія погодилася виплатити $30 млн у вигляді штрафів та закрити сервіс стейкінгу для клієнтів із США.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version