Ledger оголосив про скорочення 12% штату

Розробник апаратних гаманців Ledger проведе оптимізацію персоналу через «макроекономічні перешкоди». Про це CEO компанії Паскаль Готьє повідомив у листі співробітникам.

Звільнення торкнуться 12% штату. За словами топменеджера, рішення ухвалено «заради довговічності бізнесу».

«Макроекономічні перешкоди обмежують нашу здатність генерувати доходи, і у відповідь на поточні ринкові умови та реалії бізнесу ми повинні скоротити ролі в глобальному бізнесі», — йдеться в повідомленні.

За даними LinkedIn, у компанії працює більш ніж 900 осіб. Штаб-квартири розташовані в Парижі та В’єрзоні, офіси — у Лондоні, Нью-Йорку та Сінгапурі.

У червні 2021 року Ledger зібрав $380 млн, а в березні 2023 року оголосив про розширення раунду фінансування Серії C. Інвестиції залучили за колишньої оцінки — €1,3 млрд.

Раніше виробник представив новий пристрій Ledger Stax. У його створенні брав участь екскерівник департаменту з розробки та випуску плеєра iPod від Apple Тоні Фаделл.

Нагадаємо, у серпні Ledger заявив про інтеграцію PayPal, яка дасть змогу користувачам зі США купувати криптовалюту за допомогою облікового запису платіжного сервісу.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK