Lido випустить «обгорнуті» stETH в екосистемі Cosmos

Сервіс ліквідного стейкінгу Lido Finance запустить «обгорнутий» токен stETH (wstETH) на блокчейні Cosmos за підтримки кросчейн-платформи Neutron і протоколу сумісності Axelar.

https://twitter.com/LidoFinancie/status/1702133051914948726

Як тільки wstETH розгорнуть у Cosmos і встановлять міжмережеве управління, партнери передадуть повний контроль над активом децентралізованій автономній організації Lido.

«Кросчейн-розширення найбільшого ліквідного токена для стейкінгу забезпечено AXL і покращено за рахунок повної сумісності», — зазначив співзасновник Axelar Сергій Горбунов.

Понад 30 команд Cosmos висловили зацікавленість в інтеграції wstETH. Крім того, Neutron і Axelar виділили по 1% свого портфеля у вигляді токенів для підтримки ліквідності нової «обгорнутої» монети.

Згідно з дашбордом Dune, на Lido припадає близько 32% частки ринку Ethereum-стейкінгу. Загалом на платформі активно 832 222 валідатори.

За даними DeFi Llama, загальна заблокована вартість активів у протоколі становить $14,1 млрд.

Раніше аналітики Glassnode повідомили, що після активації оновлення Shanghai у мережі другої за капіталізацією криптовалюти посилився приплив монет у протоколи ліквідного стейкінгу на чолі з Lido Finance.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK