Ліквідатори Three Arrows Capital подали заявку на отримання $30 млн від продажу яхти

У межах процедури банкрутства криптовалютного хедж-фонду Three Arrows Capital (3AC) ліквідатори вилучили понад $35 млн, які зберігалися у банках Сінгапуру. Також юристи подали позов до суду, аби отримати $30 млн з продажу елітної яхти Much Wow. Це випливає з судових документів.

Яхта Much Wow. Фото: судові документи.

Окрім того, компанія-ліквідатор Teneo взяла під контроль близько 60 видів цифрових активів (сума не розголошується). Частину коштів юридична фірма перерахує кредиторам, яким засновники хедж-фонду Су Чжу та Кайл Девіс заборгували понад $3 млрд. На контакт з юристами останні не виходять.

“Нам довелося відтворити структуру компанії та її записи з нуля, оскільки Чжу та Девіс не співпрацюють”, – заявив ліквідатор Рассел Крамплер в інтерв’ю Bloomberg.

Водночас ще один співзасновник 3AC Кайл Девіс написав, що ліквідатори відмовляються конструктивно взаємодіяти, і звинуватив їх у тому, що вони досі не виплатили гроші кредиторам.

Згідно з презентацією Teneo, представники збанкрутілого 3AC переховуються на території Індонезії або Об’єднаних Арабських Еміратів. З Чжу та Девісом вдалося зв’язатися лише двічі. 

Юрист Адам Голдберг, який представляє хедж-фонд у суді, зазначив:

“Поведінка засновників свідчить про те, що їм є що приховувати”.

Нагадаємо, що представники 3AC оголосили про банкрутство фірми у липні 2022 року на тлі краху Terraform Labs. Торговельна компанія 8 Blocks Capital звинуватила хедж-фонд у використанні клієнтських коштів.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version