Lumerin запустить Arbitrum-маркетплейс хеш-потужностей біткоїна

Проєкт Lumerin готує до запуску децентралізований маркетплейс хеш-потужностей для майнінгу біткоїна на базі мережі Arbitrum One.

Нова платформа призначена для “згладжування піків і спадів” в операціях з видобутку першої криптовалюти. Вона дає можливість учасникам ринку купувати та продавати хешрейт, налаштовуючи різні параметри, включно з обсягом потужності, ціною, тривалістю контракту.

За словами розробників, усі операції на маркетплейсі однорангові, в реальному часі і не вимагають довіри. Користувачам не потрібно володіти власним обладнанням.

Сервіс покликаний допомогти компаніям управляти операційними ризиками. Він дозволяє встановлювати фіксовані ціни, забезпечуючи передбачуваність доходів. Платформа також зменшує необхідність інвестування в обладнання, яке швидко знецінюється, стверджують представники проєкту.

Крім того, для майнерів у регіонах з дешевою електрикою з’явиться можливість продавати хешрейт за світовими цінами. Використовуючи гаманець Lumerin Wallet, користувачі можуть купувати контракти, направляти потужності в бажаний пул і отримувати безпосередньо дохід від видобутку криптовалюти.

За словами розробників, вибір мережі Arbitrum зумовлений гарним користувацьким досвідом, швидкими і недорогими транзакціями.

Офіційний запуск платформи заплановано на 26 вересня.

Нагадаємо, нещодавно складність майнінгу біткоїна знову оновила історичний максимум.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK