Майк Новограц попередив про можливі ризики ШІ без впровадження блокчейн-технологій

Генеральний директор інвестиційної фірми Galaxy Digital Майк Новограц заявив, що “шокований” кількістю дискусій щодо необхідності регулювання криптоіндустрії та відсутністю таких обговорень стосовно штучного інтелекту (ШІ).

“Уряд перевернув усе зверху вниз […] Незабаром ви отримаєте фейкового Майка Новограца, сподіваюсь, з волоссям. Світ діпфейків пошириться, і як ви доведете в ньому свою справжність?” — заявив CEO інвесткомпанії.

Новограц впевнений, що саме технології блокчейну та криптовалют відіграють важливу роль і допомагатимуть підтверджувати особистість.

“Це тупо думати, що нам потрібно “прикрити” усю індустрію [цифрових активів] через Сема Бенкмана-Фріда”, — підсумував Майк Новограц.

Крім того, підприємець зауважив про відновлення криптоіндустрії у 2023 році. На його думку, цьому сприяло відкриття кордонів Китаєм та зміна політики місцевих посадовців:

“Китай позбавив свої технологічні компанії регулятивного контролю, зокрема й криптовалюти, [тому] спостерігається сплеск активності в Азії”.

Також Новограц впевнений, що ринок криптовалют зростатиме до кінця 2023 року. 

У грудні 2022 року бізнесмен спрогнозував зростання біткоїну до $500 000 через п’ять років.

Раніше CEO SpaceX, Twitter і Tesla Ілон Маск, а також співзасновник Apple Стів Возняк та інші підприємці та науковці закликали негайно призупинити на деякий час навчання ШІ-систем для розробки протоколів безпеки.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK