Позики через “Дію” та dapp для фандрейзингу: оголошено переможців хакатону Kyiv Tech Summit

Організатори Kyiv Tech Summit оголосили переможців хакатону, учасники якого розробляли Web3-рішення для боротьби з наслідками вторгення РФ в Україну.

Згідно з результатами хакатону:

  • I місце посів проєкт UWallet — рішення для надання безвідсоткових мікропозик через “Дію” з інтеграцією Gitcoin для перевірки особи;
  • II місце отримав BuggyDAO — децентралізований застосунок (dapp), через який можна донатити на автомобілі для української армії та отримувати за це NFT;
  • III місце у dapp FundKyiv, який полегшує збір коштів для фандрейзингових організацій України;
  • IV місце — проєкт Q-Rate для боротьби з фейковими новинами за допомогою використання блокчейну та голосування токенами.

За результатами публічного голосування виділили застосунок Speak4U — комунікаційна платформа без цензури на базі екосистеми Solana.

Також учасники отримали грошові призи від платформи Celo, проєкту Aragon, NEAR Protocol, грантової програми від Aave, Filecoin, Unstoppable та Nym.

Нагадаємо, у Kyiv Tech Summit взяли участь понад 500 розробників з України та всього світу. Також у межах заходу виступили співзасновник Ethereum Віталік Бутерін та представники Мінцифри України.

Стежте за ForkLog UA у Twitter та Facebook.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK