Нерухомість команди Terra на понад $200 млн заарештували у Південній Кореї

Слідча група боротьби з фінансовими злочинами прокуратури Південного округу Сеула заарештувала активи ранніх інвесторів та співробітників Terraform Labs, включно з її співзасновником Даніелем Шином, на суму ~$205 млн.

Процедура торкнулася нерухомості, транспортних засобів та біржових активів.

«У майбутньому буде проведено інвентаризацію виявленого майна з метою відшкодування збитків», — пояснив представник прокуратури.

У вересні 2022 року в Південній Кореї видали ордер на арешт співзасновника Terraform Labs До Квона та ще п’ятьох співробітників компанії. У жовтні правоохоронці провели перше затримання, проте суд не залишив заарештованого працівника компанії під вартою.

До цього прокуратура Південного округу Сеула провела обшуки в будинку Шина.

23 березня 2023 року поліція Чорногорії заарештувала До Квона, який намагався вилетіти з аеропорту Підгориці до Дубаю за підробленими документами.

Затримання відбулося за запитами правоохоронних органів США, Сінгапуру та Південної Кореї. Раніше ЗМІ з посиланням на прокуратуру Сеула повідомили, що він переховується в Сербії.

Окрім того, ЗМІ повідомляли, що там він навіть зареєстрував компанію попри міжнародний розшук.

Нагадаємо, Федеральна прокуратура Нью-Йорка висунула співзасновнику Terraform Labs кримінальні звинувачення за вісьмома пунктами.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version