Обсяг торгів конкурента Friend.Tech перевищив $2,3 млн

Активність на Post.Tech, аналогу Web3-соцмережі Friend.Tech, за останні дні зросла в сотні разів – за 24 години обсяг торгів на платформі перевищив $2,3 млн. Про це свідчать дані DappRadar.

За добу проколом скористалися 11 830 унікальних адрес, здійснивши 97 390 транзакцій. Ці ж показники у Friend.Tech становлять 15 590 і 93 280 відповідно.

Post.Tech запустили наприкінці серпня в L2-мережі Arbitrum на блокчейні Ethereum. Кілька тижнів платформа не виявляла ознак життя, але потім почала потроху набирати обертів. 15 вересня в соцмережі зафіксували лише 60 користувачів, а до 20 вересня їх налічувалося вже 7410.

На момент написання статті обсяг заблокованих активів на платформі становить близько $965 800 – за добу показник додав 3242%.

Основні відмінності Post.Tech від Friend.Tech полягають у “материнській” мережі, деяких назвах і можливостях взаємодії з користувачами, але принцип заробітку приблизно однаковий.

Поки спільнота очікує непідтвердженого аірдропа “оригінального” проєкту, Post.Tech пообіцяла розподілити $100 000 серед користувачів за активність у період з 7 по 22 вересня.

Нагадаємо, у серпні команда Friend.Tech попередила про можливі блокування за використання копій або наслідувачів застосунку. Публікація викликала бурхливу реакцію спільноти, тому через кілька годин пост видалили, а співзасновник проєкту під ніком Racer опублікував вибачення за “дурну заяву”.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK