Opera інтегрувала блокчейн MultiversX до браузеру

Норвезька компанія Opera оголосила про партнерство із блокчейном першого рівня MultiversX для інтеграції у свій «криптобраузер».

За допомогою Opera Wallet користувачі можуть підключитися до мережі безпосередньо через застосунок та здійснювати операції з EGLD, токенів стандарту ESDT, а також NFT, dApps та іншого.

Opera забезпечить швидку взаємодію з Web3-екосистемою проєкту та зручний доступ до децентралізованих програм, у тому числі до обмінника AshSwap та платформи ліквідності Zoidpay.

Блокчейн MultiversX, раніше відомий як Elrond Network, орієнтований на метавсесвіт. У листопаді 2022 року мережа провела ребрендинг, щоби позначити свій інтерес до сегменту.

«Завдяки інтеграції MultiversX використовує потенціал Web3 таким чином, щоб мережа стала доступною та зручною для користувачів. Це важливий крок у створенні простої точки входу у світ блокчейну, яка забезпечує доступ до нової цифрової економіки без необхідності розуміти складності, що лежать у її основі», — заявив глава проєкту Беніамін Мінку.

Раніше повідомлялося, що Opera інтегрує ChatGPT до браузера.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK