Оцінка OpenSea впала з $12 млрд до $1,2 млрд – Дові Ван

Оцінка NFT-маркетплейсу OpenSea зменшилася з $12 млрд до менше ніж $1,2 млрд. Такі дані, з посиланням на OTC-угоди, подає Дові Ван, співзасновник Primitive Ventures.

За словами експертки, команда OpenSea блокує продажі інвесторів, які намагаються вийти з проекту на позабіржовому ринку. Команда не зацікавлена в переоцінці NFT-маркетплейсу зі знижкою в 90%, наполягає Дові.

«Акціонерний капітал дійсно гірший, ніж NFT ..[але] обмеження ліквідності – це найшірше[в цій ситуації]», — зазначила Ван.

З 31 серпня OpenSea вимкнув ончейн-інструмент Operator Filter, який забезпечував збір авторських внесків. Рішення не отримало тієї підтримки, на яку розраховувала команда.

Пізніше журналіст Колін Ву звинуватив OpenSea у блокуванні користувачів за роботу з міксером Tornado Cash. Він звернув увагу, що розслідування триває, і, отже, обмеження обумовлені “проактивною і строгою політикою контролю” платформи.

Нагадаємо, що за підсумками останнього літнього місяця обсяг торгів на OpenSea зменшився до $106 млн — мінімум з квітня 2021 року. Також у серпні невзаємозамінний токен #8585 з колекції Bored Ape Yacht Club (BAYC) продали за рекордно низькі 153 ETH (~$254 000) – актив втратив у ціні 80% за 11 місяців.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK