Понад 40 мільйонів: аудиторія Bybit зросла на 10 мільйонів менш ніж за 90 днів

Bybit, друга за величиною криптовалютна біржа у світі за торговим обсягом, оголосила про важливе досягнення: її аудиторія перевищила 40 мільйонів користувачів по всьому світу. Ця неймовірна цифра підкреслює стрімкий розвиток Bybit: платформу обирають мільйони криптоентузіастів і трейдерів.

Завдяки постійним інноваціям і підвищенню якості обслуговування на Bybit зареєструвалися 10 мільйонів користувачів менш ніж за 90 днів. Такий стрімкий ріст — ще одне доказ того, що Bybit відповідає вимогам трейдерів і пропонує безпечну, надійну та зручну платформу.

«40 мільйонів користувачів — це важливе досягнення і нагадування, що ми несемо велику відповідальність перед користувачами та індустрією загалом, — зазначає Бен Чжоу, співзасновник і CEO Bybit. — Bybit дотримується чітких принципів і виступає за прозорі умови лістингу і торгівлі токенами, а також випускає навчальні матеріали про продукти, щоб користувачі могли ефективно керувати активами. Крім того, ми плануємо запустити нові неприбуткові ініціативи, такі як Blockchain for Good Alliance (BGA), для підтримки блокчейн-розробників. Ми формуємо комплексну екосистему, яка об’єднує традиційні й децентралізовані фінанси та відповідає найвищим стандартам безпеки та надійності».

Основне:

  • 40 мільйонів користувачів: біржа Bybit досягла 40 мільйонів користувачів і зміцнила свої позиції провідної міжнародної платформи.
  • Швидкий ріст: платформа залучила 10 мільйонів користувачів всього за 90 днів і довела свою популярність серед міжнародної криптоспільноти.
  • Друга за величиною криптовалютна біржа: Bybit зберігає позицію другої криптовалютної біржі у світі за торговим обсягом, демонструючи зростання як на спотовому, так і на деривативному ринках. При цьому її частка на спотовому ринку зросла до 20%, що дозволило зайняти друге місце серед усіх криптобірж.
  • Великий торговий обсяг: середній добовий торговий обсяг платформи становить $25 мільярдів і нещодавно досяг історичного максимуму в $100 мільярдів, що відображає довіру ринку до Bybit.
  • Масове прийняття Web3: гаманцем Bybit Web3 вже користуються 10 мільйонів користувачів, які за допомогою платформи вивчають новий простір і контролюють цифрові активи.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK