Solana закриє магазини у США після семи місяців роботи

У Solana Spaces оголосили про закриття двох магазинів у США до кінця лютого 2023 року. Таке рішення команда ухвалила через те, що торговельні точки не відвідує багато клієнтів.

«Ми вирішили закрити наші магазини до кінця місяця. Натомість ми спрямуємо наші сили на впровадження Solana у цифрові продукти як NFT-платформа DRiP», — зазначив засновник та CEO Solana Spaces Вібху Норбі.

Одна крамниця розташована у районі Хадсон-Ярдс на Мангеттені у Нью-Йорку, а інша — у районі Вінвуд у Маямі (Флорида). Вони відкрилися у липні 2022 року.

Solana Spaces
Дані: Netgear.

За словами Норбі, за сім місяців роботи до магазинів завітали близько 75 000 відвідувачів.

«Кількість клієнтів коливається від 500 до 1000 щотижня. DRiP залучає стільки користувачів щодня», — зауважив гендиректор магазинів.

Він наголосив на тому, що крамниці створювалися як експеримент, аби спробувати залучити більше людей у Web3 та «служити спільноті від імені Solana Foundation».

Нагадаємо, що команда Solana відкрила передзамовлення власного смартфону під назвою Saga для жителів 33 країн. Розробники зазначають, що він повністю адаптований для потреб Web3.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version