Bitget запустила послугу зберігання коштів на виділеному гаманці

Криптобіржа Bitget запустила Fund Custody — послугу зберігання активів на виділеному гаманці для професійних трейдерів та інституційних клієнтів. Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

Fund Custody доступна для користувачів із сумарною вартістю активів понад $100 000. Bitget враховує:

  • кошти на рахунках для спотової, ф’ючерсної та маржинальної торгівлі;
  • активи в стейкінгу та інших продуктах Bitget Earn;
  • фіатні валюти.

Для отримання виділеного гаманця потрібно подати заявку на сторінці Fund Custody. Після її схвалення користувачі одержують адреси для депозитів, виведення активів та моніторингу рахунку через блокчейн-оглядачі.

На момент публікації виділені гаманці доступні у Android-застосунку. Найближчим часом Bitget додасть Fund Custody до веб-версії платформи.

За словами керуючого директора Bitget Грейс Чен, нова послуга підвищить прозорість роботи біржі, а також захистить користувачів від потенційних зламів гарячих гаманців біржі:

«Безпека коштів клієнтів є основним пріоритетом Bitget. Запуск Fund Custody — одна з ініціатив, спрямованих на ці цілі, поряд із заснуванням Фонду захисту розміром $300 млн та впровадженням рішення Proof-of-Reserves. 31 грудня 2022 року ми вкотре підтвердили резерви біржі: у біткоїні — 650% від депозитів користувачів, у Ethereum — 237%, у Tether — 185%».

Bitget — криптовалютна біржа з ​​підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу та пасивного заробітку на продуктах Bitget Earn.

У 2022 році платформа активно розвивала інструменти для соціального трейдингу — сервіс для автоматичної торгівлі «Маркет стратегій» та платформу для публікації торгових ідей Bitget Insights. В січні 2023 Bitget стала першою криптобіржею, яка додала послугу копітрейдингу для спотового ринку.

Раніше Bitget запустила голосування за найкращих провайдерів угод для копітрейдингу у 2022 році.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version