Meta розширила можливості використання NFT в Instagram

Корпорація Meta анонсувала інтеграцію в Instagram інструментів для створення, демонстрації та продажу невзаємозамінних токенів. Спочатку опції будуть доступні на блокчейні Polygon.

Компанія тестує нові функції «з невеликою групою авторів у США». Корпорація розраховує найближчим часом розширити їх на інші країни.

«Вперше творці [контенту] в Instagram зможуть випускати та продавати цифрові колекційні предмети прямо в застосунку», — прокоментував співзасновник Polygon Михайло Б’єліч.

Meta розширила можливості користувачів щодо демонстрації NFT в Instagram, інтегрувавши відеоформат. Компанія також дозволила виставляти токени, випущені в мережі Solana, та додала підтримку гаманця Phantom.

Ще однією новою опцією стала можливість прямо в застосунку переглядати метадані колекцій із маркетплейсу OpenSea.

На тлі новини від Meta ціна токена Polygon (MATIC) зросла майже на 13% за останню добу, згідно з CoinGecko. На момент написання монета торгується на рівні $0,96.

Дані: CoinGecko.

Крім того, глава відділу комерції, фінтеху та Web3-технологій у Meta Стефан Касріель повідомив про інтеграцію платформи Arweave.

Співзасновник та CEO проєкту Сем Вільямс пояснив, що йдеться про можливість постійного зберігання на блокчейні NFT з Instagram.

«Користувачі тепер можуть випускати цифрові колекційні предмети для своїх постів, що зберігаються на Arweave», — додав він.

Токен проєкту відреагував набагато більшим зростанням, ніж MATIC. За добу ціна AR зросла майже на 59%, згідно з Coingecko.

Дані: CoinGecko.

Нагадаємо, що підрозділ Reality Labs корпорації Meta, який займається розвитком метавсесвіту, зафіксував збиток на $3,7 млрд у третьому кварталі 2022 року.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK