Tether припинив перекази USDT у фіат для DeFi-проекту з Сінгапуру

DeFi-протокол Cake, що базується в Сінгапурі, повідомив про відмову Tether від конвертації стейблкоїна в долари США з огляду на “зміни у своїх правилах”. Про це повідомив співзасновник і CEO платформи Джуліан Хосп.

Топ-менеджер навів скріншот повідомлення від Tether. У ньому йдеться, що нові умови надання послуг передбачають відмову від обслуговування “корпорацій, контрольованих іншою організацією, директорами та акціонерами, зареєстрованими в Сінгапурі”.

Користувачі зазначили, що дії Tether продиктовані нещодавнім скандалом у юрисдикції. Місцева поліція провела розслідування і виявила відмивання пов’язаних із цифровими активами коштів на понад $2 млрд.

Знайшлися й більш оптимістично налаштовані користувачі, які припустили, що проблеми Cake мають специфічний характер і не зачіпають інші пов’язані з містом-державою криптостартапи.

Нагадаємо, у вересні влада Сінгапуру заморозила $1,8 млрд, пов’язані з відмиванням криптовалют. У місцевому парламенті порушили понад 30 запитань щодо цієї теми: від суворості процесів перевірки до повідомлень про підозрілі транзакції та впливу на репутацію країни.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version