Токен Avalanche зріс на понад 20% за добу на тлі оголошення про співпрацю з Amazon

Компанія Ava Labs, яка стоїть за розробкою Avalanche, стала офіційним партнером Amazon Web Service (AWS), що потенційно дозволяє розширити клієнтську базу.

Хмарний сервіс AWS підтримуватиме інфраструктуру блокчейну першого рівня Avalanche та екосистему dapps.

Окрім того, оператори нод відтепер можуть працювати в AWS GovCloud. Цей хмарний сервіс обслуговує урядових клієнтів та відповідає вимогам FedRamp та SRG, а також політиці безпеки інформаційних систем кримінальної юстиції Мін’юсту США тощо.

За словами представників Ava Labs, ця співпраця прискорить впровадження блокчейну на підприємствах та в урядових установах.

«Розробники можуть запускати ноди та тестувати мережі в AWS у будь-якій юрисдикції. Це величезна перевага», – заявив засновник та гендиректор Ava Labs Емін Гюн Сірер.

Команда також планує запустити сервіс Subnet deployment, який дозволятиме інституціям залучати розробників Ava Labs для створення підмережі на базі AWS.

На тлі новини про партнерство з Amazon котирування нативної монети Avalanche (AVAX) зросли за добу на понад 21%, згідно з CoinGecko. На момент написання монета торгується на рівні $15,1.

Денний графік AVAX/USDT біржі Kucoin. Дані: TradingView.

Раніше Ava Labs оголосила про запуск криптогаманця Core для смартфонів. З його допомогою можна здійснювати операції з цифровими активами у мережах біткоїну, Avalanche, Ethereum та EVM-сумісних блокчейнах.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK