Токен Multichain впав на 30% на тлі скарг користувачів на проблеми з транзакціями

24 травня 2023 року токен кросчейн-протоколу Multichain (MULTI) впав у вартості на 30% за добу, згідно з CoinGecko. На момент написання монета торгується за ціною $5.

Годинний графік MULTI/USD біржі Coinbase. Дані: TradingView.

Зниження вартості відбулося на тлі скарг користувачів проєкту. Юзери повідомляють про “ненормальну затримку” надходження коштів. За словами журналіста Коліна Ву, деякі транзакції застрягли у мережі ще з 21 травня.

Представники Multichain стверджують, що збої у роботі спричинило оновлення бекенд-ноди. Планувалося, що впровадження апгрейду триватиме не більше 24 годин.

“Процес займає більше часу, ніж ми очікували. Більшість маршрутів працює як слід, тимчасово призупинена робота Kava, zkSync, Polygon і zkEVM”, — йдеться у блозі платформи.

Також команда кросчейн-мосту наголосила, що усі кошти користувачів знаходяться у безпеці.

Водночас аналітики Lookonchain виявили декілька організацій, які потенційно брали участь у продажі монет проєкту останніми днями. Одна з адрес переказала 494 200 MULTI ($2,75 млн на момент написання) на криптобіржу Gate.io.

Ще один власник токенів hwg.eth продав 36 200 MULTI за ціною $200 000 23 травня.

Крім того, експерти Lookonchain вказали на те, що представники Fantom Foundation Wallet вивели майже 450 000 MULTI ($2,4 млн) з пулу ліквідності Sushiswap 24 травня.

У Twitter з’явилася інформація, що команду Mutichain нібито арештували китайські правоохоронці та взяли під контроль $1,5 млрд. Утім, на момент публікації офіційних даних стосовно цього приводу не надходило від жодної зі сторін.

Нагадаємо, що 12 травня у блокчейні Ethereum виникла невідома помилка, під час якої транзакції деякий час не могли фіналізуватися.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK