Toncoin зріс на понад 20% на тлі декількох анонсів щодо розвитку проєкту

Котирування токена Toncoin (TON) в моменті зросли до $2,88 (понад 20% за добу). За останній тиждень актив подорожчав майже на 39%, згідно з CoinGecko.

Дані: CoinGecko.

7 грудня месенджер Telegram відкрив можливість реєструвати анонімні акаунти за допомогою номерів на базі блокчейну. Придбати останні можна за TON на запущеній 27 жовтня платформі Fragment.

Майданчик запустив механізм реалізації випадкових номерів. Мінімальна ціна лота становить 17 TON. Ця сума збільшується кожні 3 години на 1 TON аж до 99 TON, після чого номер знімається з аукціону.

На початку листопада на Fragment стартував продаж юзернеймів Telegram за Toncoin. Трейдер під ніком CryptoNik звернув увагу, що 7 грудня їхній обсяг уже перевищив $50 млн.

12 грудня команда Toncoin оголосила про запуск в екосистемі проєкту децентралізованої біржі DeDust на додаток до двох уже працюючих — TonSwap і STON.fi. Остання потрапила до рейтингу сервісу Defi Llama.

Дані: Defi Llama.

Біржа Bitget оголосила про повноцінну підтримку введення та виведення TON в основній мережі монети.

Торговельна платформа Gate.io додала безстроковий ф’ючерс для пари TON/USDT.

Нагадаємо, засновник Telegram Павло Дуров анонсував створення DEX та некастодіального гаманця на базі блокчейну Toncoin.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK