Twitter може постати перед судом у справі щодо маніпулювання ціною Dogecoin

Група адвокатів, яка звинувачує Ілона Маска у маніпулюванні вартістю мем-криптовалюти Dogecoin, збирається додати як відповідача у справу соціальну мережу Twitter.

Клопотання про внесення платформи у лист відповідачів ще не подано, однак представник інвесторів Еван Спенсер заявив, що Twitter можна “втягнути” у судову справу тлі тимчасової зміни логотипа компанії на символ Dogecoin. Адже після цього ціна Dogecoin зросла на 30%, а вже після повернення власного логотипа — різко знизилась.

Згідно з груповим позовом, монета Dogecoin — це схема Понці, якою керує Маск. Справу ініціювали інвестори, які втратили свої кошти внаслідок коливання ціни монети у період з 2019 року по 2021 рік.

У квітні 2023 року адвокати Маска назвали претензії “вигадками” та попросили відхилити позов. За їхніми словами, твіти мільярдера не носили шахрайського характеру і “немає нічого протизаконного у публікації слів підтримки та смішних фото”.

Нагадаємо, у лютому 2023 року вартість мем-криптовалюти в моменті зросла до позначок вище $0,087 на тлі серії твітів Ілона Маска.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version