У Celsius заявили про плани відсудити у Voyager $7,7 млн

Збанкрутіла криптолендингова платформа Celsius Network сподівається відсудити активи у партнера-банкрута Voyager вартістю $7,7 млн. Про це повідомляє CoinDesk, посилаючись на судові документи.

Згідно з ними, криптокредитор Voyager забезпечував підтримку акаунтів програми Earn у Celsius, де користувачі отримували відсотки за зберігання криптовалюти. Voyager опрацював транзакції на суму $7,7 млн і вивів $5,9 млн за три місяці до краху Celsius. Згідно зі статтею 547 Кодексу про банкрутство США, Celsius може повернути ці кошти у своє розпорядження.

Представники платформи впевнені, що решта активів також може бути предметом для позову. Вони зазначили, що це лише мала частина претензій до криптокредитора з загального пулу на $1,85 млрд.

Команда Voyager подала заяву стосовно банкрутства 5 липня 2022 року. Юристи Celsius мали підготувати документи для суду до 3 жовтня 2022 року, однак не встигли. Адже паралельно працювали над власною справою щодо краху.

Суд у справах про банкрутство Південного округу Нью-Йорка має визначити, чи належать кошти, які зберігалися на рахунках Celsius у межах програми Earn, компанії чи клієнтам.

Нагадаємо, що криптолендингова платформа Celsius Network оголосила про банкрутство у липні 2022 року.

Суддя Мартін Глен зобов’язав фірму повернути $44 млн користувачам. Вони розміщувалися суто на кастодіальних гаманцях.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK