У L2-мережі Base, що підтримується Coinbase, запустили форк Aave v3

Команда Seashell у співпраці з низкою DeFi-проєктів запустила в мережі другого рівня Base форк лендингової платформи Aave v3 під назвою Seamless Protocol.

У колаборації взяли участь RNG Labs, STIG і Loreum Labs, а також співробітники Ampleforth і Uniswap.

Згідно із заявою, Seamless Protocol виступить як децентралізований ринок ліквідності на Base. Протокол являє собою повний форк Aave v3 з аналогічними смарт-контрактами.

У коментарі для Cointelegraph представники проєкту розповіли, що насамперед ідеться про можливість запозичення з частковим забезпеченням.

Seamless Protocol використовує смарт-контракти із заздалегідь визначеними стратегіями. Такий підхід дає можливість постачальникам ліквідності отримувати повну інформацію про те, як використовуються кошти.

На думку команди, їхня система смарт-контрактів краще підходить для DeFi, ніж рішення з оцінки ончейн-репутації або ідентифікація за принципом Worldcoin.

На момент написання сукупна вартість заблокованих у Seamless Protocol коштів становить $276 419. Провідну позицію серед проєктів на Base за показником посідає децентралізована біржа Aerodrome зі $139 млн.

Нагадаємо, повномасштабний запуск основної мережі підтримуваного Coinbase рішення другого рівня відбувся 9 серпня.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK