У Matrixport спрогнозували зростання ціни біткоїну до $45 000 до кінця року

Експерти компанії з постачання криптовалютних послуг Matrixport вважають, що до кінця 2023 року вартість першої криптовалюти може сягнути показника $45 000.

На думку дослідників, за зростанням біткоїну на початку січня стоять американські інституціонали. Цифрове золото подорожчало на 39% за результатами січня. Це найбільше місячне зростання з жовтня 2021 року.

Фахівці Matrixport стверджують, що у випадку подорожчання біткоїну на початку року, це сигналізує у 5 з 6 випадків про прибутковість у грудні. У середньому приріст вартості цифрового золота з лютого по грудень становив 245%. Єдиний випадок, коли перша криптовалюта обвалилася у вартості після позитивної динаміки у січні, був у 2014 році.

Дані: Matrixport.

Потенційним рушієм бичачого ринку у 2023 році може бути очікуваний халвінг біткоїну, за словами експертів.

«Існує висока статистична ймовірність того, що ціна біткоїну може подвоїтися з цього моменту до кінця року. До Різдва 2023 року його вартість може сягнути $45 000», – зазначається в аналізі.

У січні фахівці Matrixport з’ясували, що покупка цифрового золота в кінці першого дня китайського Нового року і продаж біткоїну через десять днів гарантує в середньому прибуток понад 9%. Така динаміка спостерігалася протягом восьми років.

Раніше аналітики платформи CryptoQuant помітили ознаки ранньої стадії бичачого ринку. 

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version