У провінції Канади оголосили про обмеження для майнерів

Канадська енергетична компанія провінції Британська Колумбія BC Hydro призупинить прийняття запитів на підключення до електромереж від майнерів криптовалют на 18 місяців.

«При видобутку криптовалют споживається величезна кількість електроенергії для роботи та охолодження потужних комп’ютерів у режимі 24/7/365, водночас створюючи дуже мало робочих місць», — заявила міністерка енергетики, гірничодобувної промисловості та інновацій Британської Колумбії Джозі Осборн.

У заяві йдеться, що наразі 21 майнінгова компанія звернулася до BC Hydro — сукупно вони потребують 1403 МВт. У міністерстві зазначили, що це значення еквівалентно енергії, необхідної для живлення приблизно 570 000 будинків або 2,1 млн електромобілів на рік у провінції.

Старт усіх нових майнінг-проєктів призупинено. Втім, це не вплине на сім компаній з видобутку криптовалют, які вже обслуговує BC Hydro. Ще шість знаходяться на стадії підключення до системи.

Нагадаємо, у листопаді стало відомо, що канадська енергопостачальна компанія Hydro-Québec має намір призупинити надання послуг представникам «блокчейн-індустрії».

Стежте за ForkLog UA у Twitter та Facebook.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK